Cookies van ETT

Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

Veluwe - bereikbaarheid

In jouw werk heb je veel contact met je gasten. Gasten hier vlak uit de buurt, maar ook met mensen die verder weg wonen. Die juist naar de Veluwe toekomen vanwege de mooie natuur, het aantrekkelijke landschap, de evenementen of juist voor de prachtige overnachtingsaccommodaties. Wij zijn gewend aan het leven en werken in deze omgeving. Wij bekijken alles van achter onze, groen gekleurde Gelderse bril. Heb je er wel eens bij stil gestaan, dat alles wat wij zo natuurlijk vinden, dat voor bezoekers aan de Veluwe misschien verre van vanzelfsprekend is?

Deze cursus laat je met andere ogen naar je omgeving kijken, zet je aan tot denken. Denken over de manier waarop je naar je werk gaat, hoe jij je verplaatst. Met de auto, met de fiets of het openbaar vervoer. En hoe je gasten dat doen. Vanuit huis naar het vakantieadres en vanaf daar met een uitstapje in de omgeving. Maar de cursus opent ook je ogen over de manier waarop je over die mobiliteit communiceert.

Tussen de training door krijg je oefenvragen en opdrachten over de bereikbaarheid van jouw locatie. De antwoorden hierop kun je invullen in een invulsheet. Hier kun je vervolgens mee aan de slag.

Bij deze training hoort geen eindtoets. Het gaat erom dat je je heroriënteert en je met een andere bril gaat kijken. Naar jezelf, naar je omgeving en naar je gasten.

Veel plezier met deze heroriëntatie!

Deze training is ontwikkeld door VisitVeluwe in samenwerking met het VeluweTeam ‘Veluwe op 1‘ en The eTraining Company.

Clock 25 minuten
Certificate
Calendar Beschikbaar tot 31-12-2020

Deel

Om deel te nemen aan deze training moet je ingelogd zijn. Ga terug naar Home om in te loggen.
Heb je nog geen account? Klik dan hier om  je te registeren. 

Terug naar het overzicht van alle trainingen