Cookies van ETT

Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

Geldersch Landschap & Kasteelen

Gelderland heeft een rijk bezit aan kastelen en prachtige natuur. Geldersch Landschap & Kasteelen (GLK) zorgt voor het behoud en beheer van een groot deel van dit prachtige erfgoed. Liefst zeven kastelen kennen een geregelde openstelling. Veel natuurgebieden kunnen het hele jaar door worden bezocht. In deze cursus leer je welke kastelen en gebieden dat zijn. Je maakt kennis met de historie van de gebouwen, leert de verschillen in interieur en hun bezoekmogelijkheden. Je krijgt tips hoe je je gasten het best kunt adviseren een kasteel of natuurgebied te bezoeken. Met foto’s en films krijg je een goede indruk van alle locaties.

Tussen de training door krijg je oefenvragen. Die helpen je bij het maken van de training. Aan het eind van de training maak je de eindtoets. Hiermee testen we wat je geleerd hebt. Bij voldoende resultaat behaal je een waardevol kenniscertificaat. Heb je de eindtoets niet gehaald? Dan heb je dit jaar één keer de mogelijkheid van een herkansing. Heb je ook dan nog geen certificaat behaald? Je volgende mogelijkheid voor herkansing is dan pas volgend jaar. De lesstof kun je zo vaak als je maar wilt nog eens bekijken.

Veel plezier en succes!

Deze training is ontwikkeld door Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen, Geldersch Landschap & Kasteelen en The eTraining Company.

Clock 20 minuten
Certificate Bij minimaal 70 punten
Calendar Beschikbaar tot 31-12-2020

Deel

Om deel te nemen aan deze training moet je ingelogd zijn. Ga terug naar Home om in te loggen.
Heb je nog geen account? Klik dan hier om  je te registeren. 

Terug naar het overzicht van alle trainingen