Cookies van ETT

Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

Kastelen in Gelderland

In deze training doe je kennis op over een marketingcampagne die Gelderse kastelen, buitenplaatsen en landgoederen onder de aandacht van het publiek brengt. Je leert over drie onderliggende thema’s ‘beroemde gasten en bewoners’,  ‘bijzondere interieurs en kunstcollecties’ en ‘parken en tuinen’. Er komen liefst 32 kastelen aan de orde, mooi geografisch verdeeld over de vier Gelderse streken: de regio Arnhem Nijmegen, de Achterhoek, het Rivierenland en de Veluwe. Er zijn kasteelmusea, maar ook kasteelrestaurants, kasteelhotels en mooie landgoederen die voor het publiek zijn opengesteld. In de cursus vind je mooie films, prachtige foto’s en uiteraard inspirerende verhalen. Met die kennis kun je je gasten geweldige tips geven voor een bijzonder verblijf.

Tussen de training door betrekken oefenvragen je actief bij het doorlopen van de training. En wil je tussentijds stoppen en op een ander moment verder? Geen probleem. Met de toets aan het einde van de training wordt je opgedane kennis getest. Bij voldoende resultaat behaal je een waardevol kenniscertificaat. Je kunt de training zowel op een pc als tablet of smartphone maken. Heb je de eindtoets niet gehaald? Dan heb je dit jaar één keer de mogelijkheid van een herkansing. Heb je ook dan nog geen certificaat behaald? Je volgende mogelijkheid voor herkansing is dan pas volgend jaar. De lesstof kun je wel nog eens bekijken, zo vaak als je maar wilt.

Succes!

Deze training is ontwikkeld door Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen in samenwerking met de Stichting digitaal portaal voor Nederlandse Kastelen, historische Buitenplaatsen en Landgoederen (sKBL) en The eTraining Company.

Clock 20 minuten
Certificate Bij minimaal 70 punten
Calendar Beschikbaar tot 31-12-2020

Deel

Om deel te nemen aan deze training moet je ingelogd zijn. Ga terug naar Home om in te loggen.
Heb je nog geen account? Klik dan hier om  je te registeren. 

Terug naar het overzicht van alle trainingen