Cookies van ETT

Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

Land van Maas en Waal

In jouw werk maak je contact met allerlei gasten. Met mensen die hier wonen, maar ook met bezoekers die van buiten het Land van Maas en Waal komen. Hoe mooi is het als je al deze mensen kunt helpen met toeristische tips van het Land van Maas en Waal.

In deze cursus doe je toeristische basiskennis op van het Land van Maas en Waal. Je leert over de geschiedenis van deze streek en de betekenis van de twee grote rivieren die aan de noord- en zuidzijde stromen. Je leert in de cursus wat er allemaal te zien, te doen en te beleven is in het Land van Maas en Waal.  Na de cursus ken je de mooiste plekjes waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen. Of dat nou in het bos, langs het water of door het boerenland is.  Je kent de charme van de kastelen.  En je weet de 10 hoogtepunten van het gebied te noemen. Ook kun je tips voor uit eten, attracties en shoppen geven.  

Tussen de training door zullen de oefenvragen je actief betrekken bij het doorlopen van de training. Met de toets aan het einde van de training wordt je kennis getest. Bij voldoende resultaat behaal je een waardevol kenniscertificaat. De lesstof kun je onbeperkt terugkijken. 

Succes!

Deze training is ontwikkeld door Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen, de gemeenten Beuningen, Druten, West Maas en Waal, Wijchen en The eTraining Company.

Clock 20 minuten
Certificate Bij minimaal 60 punten
Calendar Beschikbaar tot 31-12-2020

Deel

Om deel te nemen aan deze training moet je ingelogd zijn. Ga terug naar Home om in te loggen.
Heb je nog geen account? Klik dan hier om  je te registeren. 

Terug naar het overzicht van alle trainingen