Cookies van ETT

Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.


Het Land van Maas en Waal

In jouw werk maak je contact met allerlei gasten. Met mensen die hier wonen, maar ook met bezoekers die van buiten het Land van Maas en Waal komen. Hoe mooi is het als je al deze mensen kunt helpen met toeristische tips van het Land van Maas en Waal.

In deze cursus doe je toeristische basiskennis op van het Land van Maas en Waal. Je leert over de geschiedenis van deze streek en de betekenis van de twee grote rivieren die aan de noord- en zuidzijde stromen. Je leert in de cursus wat er allemaal te zien, te doen en te beleven is in het Land van Maas en Waal.  Na de cursus ken je de mooiste plekjes waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen. Of dat nou in het bos, langs het water of door het boerenland is.  Je kent de charme van de kastelen.  En je weet de 10 hoogtepunten van het gebied te noemen. Ook kun je tips voor uit eten, attracties en shoppen geven.  

Tussen de training door krijg je oefenvragen. Die helpen je bij het maken van de training. Aan het eind van de training maak je de eindtoets. Hiermee testen we wat je geleerd hebt. Bij voldoende resultaat behaal je een waardevol kenniscertificaat. Heb je de eindtoets niet gehaald? Dan heb je dit jaar één keer de mogelijkheid van een herkansing. Heb je ook dan nog geen certificaat behaald? Je volgende mogelijkheid voor herkansing is dan pas volgend jaar. De lesstof kun je wel nog eens bekijken, zo vaak als je maar wilt.

Veel plezier en succes!

Deze training is ontwikkeld door Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen, de gemeenten Beuningen, Druten, West Maas en Waal, Wijchen en The eTraining Company.

Deel
Geschatte tijd: 0:45
Min. score voor certificaat: 60
Sluitingsdatum: 31-12-2019

Om deel te nemen aan deze training moet je ingelogd zijn. Ga terug naar Home om in te loggen.
Heb je nog geen account? Klik dan hier om  je te registeren. 

Terug naar het overzicht van alle trainingen