Cookies van ETT

Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.


Online marketing Duitsland

In deze cursus doe je basiskennis op over ‘online marketing in Duitsland’. Dat Duitsers verschillend zijn van Nederlanders zien en merken we vaak genoeg. Maar op welke manier kun je ze online nou het beste raken, inspireren en motiveren om te gaan boeken? In deze training nemen we je mee langs de belangrijkste verschillen. En leren we je hoe je het beste je online marketing gericht op Duitsers vorm kunt gaan geven.Je krijgt praktische voorbeelden, met tussendoor telkens oefenvragen.

De cursus is bedoeld voor marketingmedewerkers en eigenaren van het toeristisch bedrijfsleven die marketingactiviteiten op de Duitse markt uitvoeren of dat willen gaan doen. Met de toets aan het einde van de training wordt je kennis getest. Bij voldoende resultaat behaal je een waardevol kenniscertificaat. Heb je de eindtoets niet gehaald? Dan heb je dit jaar één keer de mogelijkheid van een herkansing. Heb je ook dan nog geen certificaat behaald? Je volgende mogelijkheid voor herkansing is dan pas volgend jaar. De lesstof kun je wel nog eens bekijken, zo vaak als je maar wilt.

Succes!

Deze training is ontwikkeld door het Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen (RBT KAN), Marketing Oost, Euregio en The e-Training Company.

Deel
Geschatte tijd: 0:45
Min. score voor certificaat: 70
Sluitingsdatum: 31-12-2018

Om deel te nemen moet je ingelogd zijn. Ga terug naar -Home-. Indien je nog geen login hebt, klik je op de button -meld je nu aan- om te registeren.

 

Overzicht van alle trainingen