Cookies van ETT

Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

België - het reisgedrag van Belgen

In deze cursus leer je meer over de Belgische markt en de redenen waarom de Belg besluit zijn vakantie in ons land door te brengen. Je maakt kennis met het boekingsgedrag van de Belg, leert over zijn verwachtingspatroon en over de periodes waarin je Belgische gasten zou kunnen verwachten. Je krijgt informatie over de verschillen in marktbenadering van Belgen ten opzichte van Nederlanders en welke partijen zich actief met die toeristische marketing bezighouden. Ook aspecten als de opbouw van vertrouwen en contractonderhandeling komen aan de orde. De cursus is bedoeld voor marketingmedewerkers en eigenaren van het toeristisch bedrijfsleven die reeds marketingactiviteiten op de Belgische markt uitvoeren of dat juist willen gaan doen.

Tussen de training door zullen de oefenvragen je actief betrekken bij het doorlopen van de training. Met de toets aan het einde van de training wordt je kennis getest. Bij voldoende resultaat behaal je een waardevol kenniscertificaat. De lesstof kun je onbeperkt terugkijken. 

Succes!

Deze training is ontwikkeld door Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen en VisitVeluwe, met ondersteuning van NBTC Holland Marketing Brussel en The eTraining Company.

Clock 30 minuten
Certificate Bij minimaal 70 punten
Calendar Beschikbaar tot 31-12-2020

Deel

Om deel te nemen aan deze training moet je ingelogd zijn. Ga terug naar Home om in te loggen.
Heb je nog geen account? Klik dan hier om  je te registeren. 

Terug naar het overzicht van alle trainingen