Cookies van ETT

Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

De Hoge Veluwe & Kröller-Müller Museum

In deze training doe je basiskennis op van Het Nationale Park de Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum. Je maakt kennis met de ontstaansgeschiedenis van het gebied en met het leven van de stichters Anton Kröller en Helene Kröller-Müller. Je krijgt volop informatie over de bijzondere natuur in het Park, de vele dieren en de bijzondere flora. De must-sees van het Park staan na afronding van de training scherp op je netvlies.

Maar ook de wereldberoemde collectie van het Kröller-Müller Museum komt uitgebreid aan de orde. De vele werken van Van Gogh, maar ook andere moderne meesters als Seurat, Monet, Picasso en Mondriaan worden behandeld. Je leert over de prachtige beeldentuin en krijgt praktische tips voor het bezoek van het Museum.

Tussen de training door zullen de oefenvragen je actief betrekken bij het doorlopen van de training. Met de toets aan het einde van de training wordt je kennis getest. Bij voldoende resultaat behaal je een waardevol kenniscertificaat. Heb je de eindtoets niet gehaald? Dan heb je dit jaar één keer de mogelijkheid van een herkansing. Heb je ook dan nog geen certificaat behaald? Je volgende mogelijkheid voor herkansing is dan pas volgend jaar. De lesstof kun je wel nog eens bekijken, zo vaak als je maar wilt.

Succes!

Deze training is ontwikkeld door VisitVeluwe in samenwerking met Het Nationale Park De Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum en The eTraining Company.

Clock 20 minuten
Certificate Bij minimaal 70 punten
Calendar Beschikbaar tot 31-12-2020

Deel

Om deel te nemen aan deze training moet je ingelogd zijn. Ga terug naar Home om in te loggen.
Heb je nog geen account? Klik dan hier om  je te registeren. 

Terug naar het overzicht van alle trainingen