Cookies van ETT

Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

Veluwe - wild

In deze training leer je over het wild op de Veluwe. Je maakt kennis met de verschillende soorten grof- en klein wild die hier voorkomen. Na het volgen van de cursus ken je de ‘big five’ van de Veluwe. Je leert de verschillen in uiterlijk, habitat en hoe je hun sporen in het landschap kunt ontdekken.  Je krijgt ook tips hoe je je het best kunt gedragen in de nabijheid van het wild, wat je vooral wel en vooral niet moet doen. Maar je leert ook de beste plekken om wild te spotten, welke wildspeurtochten er zijn en hoe de terreinbeheerders met de wildstand omgaan. De beste adressen om wildgerechten te eten ontbreken uiteraard niet. Evenals musea/informatiecentra op gebied van wild.

Tussen de training door zullen de oefenvragen je actief betrekken bij het doorlopen van de training. En wil je tussentijds stoppen en op een ander moment verder? Geen probleem. Met de toets aan het einde van de training wordt je opgedane kennis getest. Bij voldoende resultaat behaal je een waardevol kenniscertificaat. Heb je de eindtoets niet gehaald? Dan heb je dit jaar één keer de mogelijkheid van een herkansing. Heb je ook dan nog geen certificaat behaald? Je volgende mogelijkheid voor herkansing is dan pas volgend jaar. De lesstof kun je wel nog eens bekijken, zo vaak als je maar wilt.

Succes!

Deze training is ontwikkeld door VisitVeluwe, met ondersteuning van Faunabeheereenheid Gelderland en The eTraining Company.

Clock 25 minuten
Certificate Bij minimaal 60 punten
Calendar Beschikbaar tot 31-12-2020

Deel

Om deel te nemen aan deze training moet je ingelogd zijn. Ga terug naar Home om in te loggen.
Heb je nog geen account? Klik dan hier om  je te registeren. 

Terug naar het overzicht van alle trainingen