Cookies van ETT

Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.


Hoe ontvang ik Belgische gasten?

In deze training leer je over goed gastheerschap voor Belgische gasten. De Vlamingen tonen door de ligging van Vlaanderen tegen Zuid-Nederland en gebruik van dezelfde taal meer interesse voor een verblijf in Nederland dan de Walen. Deze cursus spitst zich daarom toe op de Vlaming. Je leert over zijn interesses en gebruiken en hoe je hem het best tegemoet kunt treden. De cultuur- en taalverschillen tussen de Nederlander en de Vlaming komen ook aan de orde. En je krijgt ook nog eens tal van tips mee om ervoor te zorgen dat je Vlaamse gast tevreden naar huis gaat en graag terugkomt. Je leert over de meest geliefde bezigheden van de Vlaming gedurende zijn vakantie en krijgt een handig lijstje van bijzondere Belgische feestdagen.

Tussen de training door zullen de oefenvragen je actief betrekken bij het doorlopen van de training. En wil je tussentijds stoppen en op een ander moment verder? Geen probleem. Met de toets aan het einde van de training wordt je opgedane kennis getest. Bij voldoende resultaat behaal je een waardevol kenniscertificaat. Heb je de eindtoets niet gehaald? Dan heb je dit jaar één keer de mogelijkheid van een herkansing. Heb je ook dan nog geen certificaat behaald? Je volgende mogelijkheid voor herkansing is dan pas volgend jaar. De lesstof kun je wel nog eens bekijken, zo vaak als je maar wilt.

Succes!

Deze training is ontwikkeld door Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen, met ondersteuning van NBTC Holland Marketing Brussel en The eTraining Company.

Deel
Geschatte tijd: 0:30
Min. score voor certificaat: 60
Sluitingsdatum: 31-12-2019

Om deel te nemen aan deze training moet je ingelogd zijn. Ga terug naar Home om in te loggen.
Heb je nog geen account? Klik dan hier om  je te registeren. 

Terug naar het overzicht van alle trainingen