Cookies van ETT

Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.


Hoe ontvang ik Belgische gasten?

In deze training leer je over goed gastheerschap voor Belgische gasten. De Vlamingen tonen door de ligging van Vlaanderen tegen Zuid-Nederland en gebruik van dezelfde taal meer interesse voor een verblijf in Nederland dan de Walen. Deze cursus spitst zich daarom toe op de Vlaming. Je leert over zijn interesses en gebruiken en hoe je hem het best tegemoet kunt treden. De cultuur- en taalverschillen tussen de Nederlander en de Vlaming komen ook aan de orde. En je krijgt ook nog eens tal van tips mee om ervoor te zorgen dat je Vlaamse gast tevreden naar huis gaat en graag terugkomt. Je leert over de meest geliefde bezigheden van de Vlaming gedurende zijn vakantie en krijgt een handig lijstje van bijzondere Belgische feestdagen.

Tussen de training door zullen de oefenvragen je actief betrekken bij het doorlopen van de training. En wil je tussentijds stoppen en op een ander moment verder? Geen probleem. Met de toets aan het einde van de training wordt je opgedane kennis getest. Bij voldoende resultaat behaal je een waardevol kenniscertificaat.

Succes!

Deze training is ontwikkeld door het Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen (RBT KAN), met ondersteuning van NBTC Holland Marketing Brussel en The eTraining Company.

Deel
 
Geschatte tijd: 0:30
Min. score voor certificaat: 60
Sluitingsdatum: 31-12-2018

Je bent niet ingelogd. Klik op 'inloggen' om je aan te melden. Of klik op de button 'login aanmaken' als je nog geen account hebt (je ontvangt dan direct een e-mail met inlogcodes).

 

Overzicht van alle trainingen