Cookies van ETT

Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.


Basiskennis Ede

In deze training doe je toeristische basiskennis op over de gemeente Ede. Je maakt kennis met de rijke geschiedenis, van celtic fields uit de prehistorie tot en met de luchtlandingen van de geallieerden in september 1944. Maar ook met het uitgestrekte Nationale Park De Hoge Veluwe en het vermaarde Kröller-Müller Museum. Bovendien is er volop aandacht voor ‘smaak’ en hoe je dat thema in Ede kunt beleven. Je ontdekt de voetsporen van Van Gogh en krijgt inspiratie voor fietsen, wandelen en paardrijden. Ten slotte een overzicht van de belangrijkste evenementen.

Tussen de training door betrekken oefenvragen je actief bij het doorlopen van de training. En wil je tussentijds stoppen en op een ander moment verder? Geen probleem. Met de toets aan het einde van de training wordt je opgedane kennis getest. Bij voldoende resultaat behaal je een waardevol kenniscertificaat. Je kunt de training zowel op een pc als tablet of smartphone maken. Heb je de eindtoets niet gehaald? Dan heb je dit jaar één keer de mogelijkheid van een herkansing. Heb je ook dan nog geen certificaat behaald? Je volgende mogelijkheid voor herkansing is dan pas volgend jaar. De lesstof kun je wel nog eens bekijken, zo vaak als je maar wilt.

Succes!

Deze training is ontwikkeld door VisitVeluwe in samenwerking met Gemeente Ede en The eTraining Company.

Deel
Geschatte tijd: 0:30
Min. score voor certificaat: 60
Sluitingsdatum: 31-12-2018

Je bent niet ingelogd. Klik op 'Inloggen' om je aan te melden. Of klik op de button 'Meld je nu aan' als je nog geen account hebt (je ontvangt dan direct een e-mail met inlogcodes).

 

Overzicht van alle trainingen