Cookies van ETT

Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

Veluwezoom - algemeen

In deze cursus leer je meer over de Veluwezoom, het gebied aan de zuidrand van de Veluwe, pakweg tussen Arnhem, Dieren en Eerbeek. Je maakt kennis met het Nationaal Park Veluwezoom, de buitenplaatsen en landgoederen van Gelders Arcadië en leert over de recreatiemogelijkheden in de afwisselende natuur van uitgestrekte bossen en het water van de IJssel. Fietsen en wandelen zijn geliefde bezigheden van de vele toeristen in het gebied; de cursus biedt je de leukste routes. Maar ook belangrijke attracties en het museum komen aan de orde, evenals de leukste adressen om te gaan eten. Ten slotte is er nog een selectie van de belangrijkste evenementen die met elkaar beeldbepalend zijn voor deze afwisselende regio.

Tussen de training door zullen de oefenvragen je actief betrekken bij het doorlopen van de training. Met de toets aan het einde van de training wordt je kennis getest. Bij voldoende resultaat behaal je een waardevol kenniscertificaat. Heb je de eindtoets niet gehaald? Dan heb je dit jaar één keer de mogelijkheid van een herkansing. Heb je ook dan nog geen certificaat behaald? Je volgende mogelijkheid voor herkansing is dan pas volgend jaar. De lesstof kun je wel nog eens bekijken, zo vaak als je maar wilt.

Succes!

Deze training is ontwikkeld door VisitVeluwe, Stichting Toerisme en Recreatie Veluwezoom en The eTraining Company, met financiële ondersteuning van de gemeente Rheden en lokale ondernemers.

Clock 20 minuten
Certificate Bij minimaal 60 punten
Calendar Beschikbaar tot 31-12-2020

Deel

Om deel te nemen aan deze training moet je ingelogd zijn. Ga terug naar Home om in te loggen.
Heb je nog geen account? Klik dan hier om  je te registeren. 

Terug naar het overzicht van alle trainingen