Cookies van ETT

Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

Nederlands Openluchtmuseum

In deze training maak je kennis met het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. Een museum dat bezoekers meeneemt op reis door de Nederlandse geschiedenis. De training brengt je langs de 50 belangrijkste tijdsvakken van de Nederlandse geschiedenis, ofwel canonvensters, van hunebed tot heden. Maar je maakt ook kennis met de bijzondere historische gebouwen in het museumpark, de interactieve spellen en de bijzondere routes. In de training leer je ook hoe het museum is geworden tot wat het nu is. Het Nederlands Openluchtmuseum: daar maak je geschiedenis mee!

Tussen de training door betrekken oefenvragen je actief bij het doorlopen van de training. En wil je tussentijds stoppen en op een ander moment verder? Geen probleem. Met de toets aan het einde van de training wordt je opgedane kennis getest. Bij voldoende resultaat behaal je een waardevol kenniscertificaat. Heb je de eindtoets niet gehaald? Dan heb je dit jaar één keer de mogelijkheid van een herkansing. Heb je ook dan nog geen certificaat behaald? Je volgende mogelijkheid voor herkansing is dan pas volgend jaar. De lesstof kun je wel nog eens bekijken, zo vaak als je maar wilt.

Succes!

Deze training is ontwikkeld door Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen, het Nederlands Openluchtmuseum en The ETraining Company.

Clock 25 minuten
Certificate Bij minimaal 60 punten
Calendar Beschikbaar tot 31-12-2020

Deel

Om deel te nemen aan deze training moet je ingelogd zijn. Ga terug naar Home om in te loggen.
Heb je nog geen account? Klik dan hier om  je te registeren. 

Terug naar het overzicht van alle trainingen