Cookies van ETT

Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

Veluwe - streekproducten

In deze training doe je kennis op over erkende streekproducten op de Veluwe. Je leert wat onder een streekproduct wordt verstaan, welke keurmerken er zijn en hoe de kwaliteit van het echte Veluws streekproduct wordt bewaakt. Je maakt kennis met producenten van boter, kaas en eieren, en met boerenbedrijven die oude en bijzondere dierenrassen fokken. Maar ook die bedrijven die producten zó uit de natuur halen of vers van de akker aan de consument leveren, komen in de cursus aan de orde.

Tussen de training door zullen de oefenvragen je actief betrekken bij het doorlopen van de training. En wil je tussentijds stoppen en op een ander moment verder? Geen probleem. Met de toets aan het einde van de training wordt je opgedane kennis getest. Bij voldoende resultaat behaal je een waardevol kenniscertificaat. Heb je de eindtoets niet gehaald? Dan heb je dit jaar één keer de mogelijkheid van een herkansing. Heb je ook dan nog geen certificaat behaald? Je volgende mogelijkheid voor herkansing is dan pas volgend jaar. De lesstof kun je wel nog eens bekijken, zo vaak als je maar wilt. Met de opgedane kennis kun je je gasten nog beter informeren over het goede van de Veluwe en hun stimuleren een bezoek te brengen aan zo’n streekproducent.

Succes!

Deze training is ontwikkeld door VisitVeluwe, Stichting Streekeigen Producten Nederland, verscheidene VVV’s en The eTraining Company.

Clock 20 minuten
Certificate Bij minimaal 75 punten
Calendar Beschikbaar tot 31-12-2020

Deel

Om deel te nemen aan deze training moet je ingelogd zijn. Ga terug naar Home om in te loggen.
Heb je nog geen account? Klik dan hier om  je te registeren. 

Terug naar het overzicht van alle trainingen