Cookies van ETT

Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

Noord-Veluwe

In deze training doe je basiskennis op over de 9 gemeenten op de Noord-Veluwe: Elburg, Epe, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Heerde, Nunspeet, Oldebroek en Putten. Je maakt kennis met de rijke historie van het gebied en leert over de afwisselende natuur van uitgestrekte bossen en het water. Fietsen en wandelen zijn geliefde bezigheden van de vele toeristen in het gebied; de training biedt je de leukste routes. Maar ook belangrijke attracties en musea komen aan de orde. Ten slotte is er nog een selectie van de belangrijkste evenementen die met elkaar beeldbepalend zijn voor deze afwisselende regio.

Tussen de training door zullen de oefenvragen je actief betrekken bij het doorlopen van de training. En wil je tussentijds stoppen en op een ander moment verder? Geen probleem. Met de toets aan het einde van de training wordt je opgedane kennis getest. Bij voldoende resultaat behaal je een waardevol kenniscertificaat. Heb je de eindtoets niet gehaald? Dan heb je dit jaar één keer de mogelijkheid van een herkansing. Heb je ook dan nog geen certificaat behaald? Je volgende mogelijkheid voor herkansing is dan pas volgend jaar. De lesstof kun je wel nog eens bekijken, zo vaak als je maar wilt.

Succes!

Deze training is ontwikkeld door VisitVeluwe, de Regio Noord-Veluwe, de gemeenten Elburg, Epe, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Heerde, Nunspeet, Oldebroek en Putten, verscheidene VVV’s en The eTraining Company.

  

Clock 20 minuten
Certificate Bij minimaal 75 punten
Calendar Beschikbaar tot 31-12-2020

Deel

Om deel te nemen aan deze training moet je ingelogd zijn. Ga terug naar Home om in te loggen.
Heb je nog geen account? Klik dan hier om  je te registeren. 

Terug naar het overzicht van alle trainingen