Cookies van ETT

Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

Rijk van Nijmegen - de Vierdaagse

Start de training en leer meer over de Vierdaagse. Samen met de Vierdaagsefeesten die tegelijkertijd worden gehouden, het grootste evenement van Nederland. De Vierdaagse is beeldbepalend voor de stad Nijmegen. In 2016 werd De Vierdaagse voor de 100ste keer gewandeld. Ruim 42.000 wandelaars konden de finish bereiken. 

In deze training leer je alles over de geschiedenis van het evenement, de wandelafstanden, de routes en de bijzondere gebeurtenissen langs de routes. Tussendoor zullen de oefenvragen je actief betrekken bij het doorlopen van de training en middels een toets aan het eind wordt je kennis getest. Bij voldoende resultaat behaal je een waardevol kenniscertificaat. Heb je de eindtoets niet gehaald? Dan heb je dit jaar één keer de mogelijkheid van een herkansing. Heb je ook dan nog geen certificaat behaald? Je volgende mogelijkheid voor herkansing is dan pas volgend jaar. De lesstof kun je wel nog eens bekijken, zo vaak als je maar wilt.Je kunt de training op ieder gewenst moment onderbreken en op een later moment hervatten.

Succes!

Deze training is ontwikkeld door Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen, Stichting DE 4DAAGSE en The eTraining Company, met ondersteuning van het Ondernemersfonds Nijmegen.

 

Clock 10 minuten
Certificate Bij minimaal 60 punten
Calendar Beschikbaar tot 31-12-2020

Deel

Om deel te nemen aan deze training moet je ingelogd zijn. Ga terug naar Home om in te loggen.
Heb je nog geen account? Klik dan hier om  je te registeren. 

Terug naar het overzicht van alle trainingen