Cookies van ETT

Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

Berg en Dal

Tijdens deze training maak je kennis met de gemeente Berg en Dal. Berg en Dal is van groot belang voor de sector toerisme en recreatie in het Rijk van Nijmegen. De geschiedenis, toeristische hoogtepunten, bijzondere natuur en wandel- en fietsroutes in en om de gemeente komen allemaal aan bod.

Tussendoor zullen de oefenvragen je actief betrekken bij het doorlopen van de training en middels een toets aan het eind wordt je kennis getest. Bij voldoende resultaat behaal je een waardevol kenniscertificaat. Heb je de eindtoets niet gehaald? Dan heb je dit jaar één keer de mogelijkheid van een herkansing. Heb je ook dan nog geen certificaat behaald? Je volgende mogelijkheid voor herkansing is dan pas volgend jaar. De lesstof kun je wel nog eens bekijken, zo vaak als je maar wilt.

Succes!

Deze training is ontwikkeld door Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen en de Gemeente Berg en Dal, STER Berg en Dal, The eTraining Company en het toeristisch bedrijfsleven in de verschillende regio’s in de provincie Gelderland met ondersteuning van het Ondernemersfonds Nijmegen.

    

Clock 20 minuten
Certificate Bij minimaal 60 punten
Calendar Beschikbaar tot 31-12-2020

Deel

Om deel te nemen aan deze training moet je ingelogd zijn. Ga terug naar Home om in te loggen.
Heb je nog geen account? Klik dan hier om  je te registeren. 

Terug naar het overzicht van alle trainingen