Cookies van ETT

Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

Apeldoorn - evenementen

Start de training en leer meer over de belangrijkste evenementen die in Apeldoorn plaatsvinden. Sommige evenementen zullen bij de gast bekender zijn dan andere evenementen. Wanneer ze er niet van gehoord hebben, is het goed om er zelf iets meer van te weten én te weten waar jij of zij meer informatie op kunnen vragen. Je zult zien dat dat gewaardeerd wordt.

Tussen de training door zullen de oefenvragen je actief betrekken bij het doorlopen van de training. Met de toets aan het einde van de training wordt je kennis getest. Bij voldoende resultaat ontvang je een waardevol kenniscertificaat. Heb je de eindtoets niet gehaald? Dan heb je dit jaar één keer de mogelijkheid van een herkansing. Heb je ook dan nog geen certificaat behaald? Je volgende mogelijkheid voor herkansing is dan pas volgend jaar. De lesstof kun je wel nog eens bekijken, zo vaak als je maar wilt.

Succes!

Deze training is samengesteld door Visit Veluwe, in samenwerking met Apeldoorn Marketing, Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen en The e-Trainingcompany.

Clock 10 minuten
Certificate Bij minimaal 60 punten
Calendar Beschikbaar tot 31-12-2020

Deel

Om deel te nemen aan deze training moet je ingelogd zijn. Ga terug naar Home om in te loggen.
Heb je nog geen account? Klik dan hier om  je te registeren. 

Terug naar het overzicht van alle trainingen