Cookies van ETT

Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

Van Gogh

Volg deze training en je leert over het leven van de bekende Nederlandse schilder Vincent van Gogh. De schilder wiens 125ste sterfdag in 2015 is herdacht. De training laat je kennis maken met zijn leven, zijn werken en de betekenis van zijn werk voor het toerisme in Gelderland. De training bevat diverse verwijzingen naar websites van musea en andere partijen die zich hebben laten inspireren op het leven van Van Gogh.

Tussendoor zullen de oefenvragen je actief betrekken bij het doorlopen van de training en middels een toets aan het eind wordt je kennis getest. Bij voldoende resultaat behaal je een waardevol kenniscertificaat. Heb je de eindtoets niet gehaald? Dan heb je dit jaar één keer de mogelijkheid van een herkansing. Heb je ook dan nog geen certificaat behaald? Je volgende mogelijkheid voor herkansing is dan pas volgend jaar. De lesstof kun je wel nog eens bekijken, zo vaak als je maar wilt.

Succes!

 

Deze training is ontwikkeld door Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen, The eTraining Company en het toeristisch bedrijfsleven. 

Clock 15 minuten
Certificate Bij minimaal 60 punten
Calendar Beschikbaar tot 31-12-2020

Deel

Om deel te nemen aan deze training moet je ingelogd zijn. Ga terug naar Home om in te loggen.
Heb je nog geen account? Klik dan hier om  je te registeren. 

Terug naar het overzicht van alle trainingen