Cookies van ETT

Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.


Van Gogh in Gelderland

Volg deze training en je leert over het leven van de bekende Nederlandse schilder Vincent van Gogh. De schilder wiens 125ste sterfdag in 2015 is herdacht. De training laat je kennis maken met zijn leven, zijn werken en de betekenis van zijn werk voor het toerisme in Gelderland. De training bevat diverse verwijzingen naar websites van musea en andere partijen die zich hebben laten inspireren op het leven van Van Gogh.

Tussendoor zullen de oefenvragen je actief betrekken bij het doorlopen van de training en middels een toets aan het eind wordt je kennis getest. Bij voldoende resultaat behaal je een waardevol kenniscertificaat. Heb je de eindtoets niet gehaald? Dan heb je dit jaar één keer de mogelijkheid van een herkansing. Heb je ook dan nog geen certificaat behaald? Je volgende mogelijkheid voor herkansing is dan pas volgend jaar. De lesstof kun je wel nog eens bekijken, zo vaak als je maar wilt.

Succes!

 

Deze training is ontwikkeld door het Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen (RBT KAN), Visit Veluwe, The eTraining Company en het toeristisch bedrijfsleven in de verschillende regio’s in de provincie Gelderland. 

Deel
Geschatte tijd: 0:15
Min. score voor certificaat: 60
Sluitingsdatum: 31-12-2018

Om deel te nemen moet je ingelogd zijn. Ga terug naar -Home-. Indien je nog geen login hebt, klik je op de button -meld je nu aan- om te registeren.

 

Overzicht van alle trainingen