Cookies van ETT

Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.


Vervoer Rijk van Nijmegen

Het Rijk van Nijmegen trekt jaarlijks veel bezoekers: zakenmensen, dagjesmensen en toeristen komen in groten getale naar de regio. Start de training en je leert de verschillende vervoersmogelijkheden kennen. En vooral: waar je de bezoeker op attent kunt maken zodat zij zonder problemen de juiste route en vervoerswijze kunnen kiezen.

Tussen de training door zullen de oefenvragen je actief betrekken bij het doorlopen van de training. Met de toets aan het einde van de training wordt je kennis getest. Bij voldoende resultaat behaal je een waardevol kenniscertificaat. Heb je de eindtoets niet gehaald? Dan heb je dit jaar één keer de mogelijkheid van een herkansing. Heb je ook dan nog geen certificaat behaald? Je volgende mogelijkheid voor herkansing is dan pas volgend jaar. De lesstof kun je wel nog eens bekijken, zo vaak als je maar wilt.

Succes!

Deze training is ontwikkeld door Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen, BRENG, The eTraining Company en het toeristisch bedrijfsleven in de verschillende regio’s in de provincie Gelderland met ondersteuning van het Ondernemersfonds Nijmegen.

Deel
Geschatte tijd: 0:15
Min. score voor certificaat: 60
Sluitingsdatum: 31-12-2020

Om deel te nemen aan deze training moet je ingelogd zijn. Ga terug naar Home om in te loggen.
Heb je nog geen account? Klik dan hier om  je te registeren. 

Terug naar het overzicht van alle trainingen