Cookies van ETT

Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

Arnhem & regio - algemeen

In deze cursus doe je toeristische basiskennis op van de stad Arnhem. Je leert over de rijke geschiedenis van de stad en de regio. Je maakt kennis met de winkelmogelijkheden van de stad, krijgt tips voor uitgaan en leert bijzondere plekjes in de binnenstad kennen. Vanzelfsprekend komen de belangrijke musea en attracties aan de orde. In de training komen 'eten & drinken' maar ook 'overnachten' aan de orde. En je krijgt ook nog de belangrijkste tips voor het ontdekken van de bijzondere natuur in en rond Arnhem. Een opsomming van de belangrijkste evenementen completeert het geheel. De cursus is bedoeld voor frontofficemedewerkers van het toeristisch bedrijfsleven.

Tussen de training door zullen de oefenvragen je actief betrekken bij het doorlopen van de training. Met de toets aan het einde van de training wordt je kennis getest. Bij voldoende resultaat behaal je een waardevol kenniscertificaat. De lesstof kun je onbeperkt terugkijken. 

Succes!

Deze training is ontwikkeld door Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen, Hoteloverleg Regio Arnhem (HORA), Platform Binnenstad Arnhem, SLIM uit de Spits regio Arnhem Nijmegen, BRENG en The eTraining Company. De training is mede mogelijk gemaakt dankzij ondersteuning vanuit het Ondernemersfonds Arnhem.

Clock 20 minuten
Certificate Bij minimaal 60 punten
Calendar Beschikbaar tot 31-12-2020

Deel

Om deel te nemen aan deze training moet je ingelogd zijn. Ga terug naar Home om in te loggen.
Heb je nog geen account? Klik dan hier om  je te registeren. 

Terug naar het overzicht van alle trainingen