Cookies van ETT

Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.


Operation Market Garden

In september 1944 werd er in de omgeving van Arnhem gevochten voor de vrijheid. In 2014 zijn die gebeurtenissen op grote schaal herdacht en dat gebeurt ook in 2019 en 2020. Het internationaal publiek krijgt een herdenkingsprogramma aangeboden onder de titel 'Gelderland Herdenkt, 75 jaar vrijheid’. Alle herdenkingen en manifestaties zijn nu, in het voorjaar van 2019 nog niet helemaal bekend, maar worden in de loop van 2019 aan deze cursus toegevoegd.

Gedurende deze curus zullen de oefenvragen je actief betrekken bij het doorlopen van de training en middels een toets aan het eind wordt je kennis getest. Bij voldoende resultaat behaal je een waardevol kenniscertificaat. Heb je de eindtoets niet gehaald? Dan heb je dit jaar één keer de mogelijkheid van een herkansing. Heb je ook dan nog geen certificaat behaald? Je volgende mogelijkheid voor herkansing is dan pas volgend jaar. De lesstof kun je wel nog eens bekijken, zo vaak als je maar wilt.

 

Succes!

Deze training is ontwikkeld door Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen, Hoteloverleg Regio Arnhem (HORA), Made in Arnhem Citymarketing, SLIM uit de Spits regio Arnhem Nijmegen, BRENG, Visit Veluwe, The eTraining Company en het toeristisch bedrijfsleven in de verschillende regio’s in de provincie Gelderland.

 

Deel
Geschatte tijd: 0:15
Min. score voor certificaat: 60
Sluitingsdatum: 31-12-2020

Om deel te nemen aan deze training moet je ingelogd zijn. Ga terug naar Home om in te loggen.
Heb je nog geen account? Klik dan hier om  je te registeren. 

Terug naar het overzicht van alle trainingen