Cookies van ETT

Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.


Meer Belgische gasten in je bedrijf

In deze cursus leer je meer over de Belgische markt en de redenen waarom de Belg besluit zijn vakantie in ons land door te brengen. Je maakt kennis met het boekingsgedrag van de Belg, leert over zijn verwachtingspatroon en over de periodes waarin je Belgische gasten zou kunnen verwachten. Je krijgt informatie over de verschillen in marktbenadering van Belgen ten opzichte van Nederlanders en welke partijen zich actief met die toeristische marketing bezighouden. Ook aspecten als de opbouw van vertrouwen en contractonderhandeling komen aan de orde. De cursus is bedoeld voor marketingmedewerkers en eigenaren van het toeristisch bedrijfsleven die reeds marketingactiviteiten op de Belgische markt uitvoeren of dat juist willen gaan doen.

Tussen de training door zullen de oefenvragen je actief betrekken bij het doorlopen van de training. Met de toets aan het einde van de training wordt je kennis getest. Bij voldoende resultaat behaal je een waardevol kenniscertificaat. Heb je de eindtoets niet gehaald? Dan heb je dit jaar één keer de mogelijkheid van een herkansing. Heb je ook dan nog geen certificaat behaald? Je volgende mogelijkheid voor herkansing is dan pas volgend jaar. De lesstof kun je wel nog eens bekijken, zo vaak als je maar wilt.

Succes!

Deze training is ontwikkeld door het Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen (RBT KAN) en VisitVeluwe, met ondersteuning van NBTC Holland Marketing Brussel en The eTraining Company.

Deel
Geschatte tijd: 0:30
Min. score voor certificaat: 70
Sluitingsdatum: 31-12-2018

Om deel te nemen moet je ingelogd zijn. Ga terug naar -Home-. Indien je nog geen login hebt, klik je op de button -meld je nu aan- om te registeren.

 

Overzicht van alle trainingen