Cookies van ETT

Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.


Rivieren & Natuur

Deze training laat je kennis maken met struinnatuur langs de Rijn en de Waal, met plekken waar fraaie planten en dieren te zien zijn en waar echte natuurbeleving een extra plus zet op het toerisme in Gelderland. Tussendoor betrekken oefenvragen je actief bij het doorlopen van de training. Een toets aan het eind test je kennis. Bij voldoende resultaat behaal je een waardevol kenniscertificaat. Heb je de eindtoets niet gehaald? Dan heb je dit jaar één keer de mogelijkheid van een herkansing. Heb je ook dan nog geen certificaat behaald? Je volgende mogelijkheid voor herkansing is dan pas volgend jaar. De lesstof kun je wel nog eens bekijken, zo vaak als je maar wilt.

Succes!

Deze training is ontwikkeld door ARK Natuurontwikkeling en het Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen (RBT KAN) en The eTraining Company en het toeristisch bedrijfsleven in de verschillende regio’s in de provincie Gelderland, met ondersteuning van het Ondernemersfonds Nijmegen en de Provincie Gelderland.

Deel
Geschatte tijd: 0:20
Min. score voor certificaat: 60
Sluitingsdatum: 31-12-2019

Om deel te nemen moet je ingelogd zijn. Ga terug naar -Home-. Indien je nog geen login hebt, klik je op de button -meld je nu aan- om te registeren.

 

Overzicht van alle trainingen