Cookies van ETT

Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.


Operation Market Garden

In september 1944 werd er in de omgeving van Arnhem gevochten voor de vrijheid. In 2014 zijn die gebeurtenissen op grote schaal herdacht. Het internationaal publiek kreeg een herdenkingsprogramma aangeboden onder de titel 'Operation Market Garden 70'. Hoewel de herdenkingen nu achter de rug zijn, heeft menige bezoeker van de regio nog steeds grote interesse de betrokken locaties te bezoeken. Deze training geeft de nodige achtergrondinformatie.

Tussendoor zullen de oefenvragen je actief betrekken bij het doorlopen van de training en middels een toets aan het eind wordt je kennis getest. Bij voldoende resultaat behaal je een waardevol kenniscertificaat. Heb je de eindtoets niet gehaald? Dan heb je dit jaar één keer de mogelijkheid van een herkansing. Heb je ook dan nog geen certificaat behaald? Je volgende mogelijkheid voor herkansing is dan pas volgend jaar. De lesstof kun je wel nog eens bekijken, zo vaak als je maar wilt.

Succes!

Deze training is ontwikkeld door het Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen (RBT KAN), Hoteloverleg Regio Arnhem (HORA), Made in Arnhem Citymarketing, SLIM uit de Spits regio Arnhem Nijmegen, BRENG, Visit Veluwe, The eTraining Company en het toeristisch bedrijfsleven in de verschillende regio’s in de provincie Gelderland.

 

Deel
Geschatte tijd: 0:15
Min. score voor certificaat: 60
Sluitingsdatum: 31-12-2019

Om deel te nemen moet je ingelogd zijn. Ga terug naar -Home-. Indien je nog geen login hebt, klik je op de button -meld je nu aan- om te registeren.

 

Overzicht van alle trainingen